Naša preporuka

14.11.2013.

Goran Furjan, Makao i Betty Boom ovog vikenda u BitefArtCafe-u BitefArtCafe
foto: BitefArtCafe PR Photo
Goran Furjan, Makao i Betty Boom ovog vikenda u BitefArtCafe-u

Zagarantovan provod u petak (15.11) i subotu (16.11)!

BitefArtCafe, kao i uvek, nudi sjajan program, pa vas tako i ovog petka i subote čeka stand-up, koji će vas nasmejati do suza, i odlične svirka bendova Makao i Betty Boom!

U petak, 15. novembra imaćete priliku da vidite stand-up komičara iz Hrvatske, Gorana Furjana, koji će vas nasmejati do suza pričajući o tome zašto je i kako batina izašla iz raja, kako izgledaju „Vaginini monolozi“ u Rusiji, jesu li deca početak kraja ili kraj početka, kada treba početi sa čitanjem „neprijateljske“ literature, kao i o mnogim drugim životnim pitanjima!

Program počinje u 21 i 45h, a posle ovog komičarskog nastupa, sjajnu svirku će vam prirediti bend Makao, koji su živi dokaz da se sve može odsvirati – kako MTV i VH1 hitove, tako i house, koji im je osnova ali i latino pesme za bitovima koji teraju na đuskanje!

U subotu, 16. novembra, zabaviće vas sjajni Betty Boom, sa svojim latino obradama pesama Coldplay-a i The Cure-a, ali i drugim hitovima iz pop, rock, latino, 80' i mambo žanra! Oni sviraju ono što se drugi ne usuđuju pa ćete čuti 2Pac-a, Punjabi MC, Beyonce, Kosheen i mnoge druge obrade iz njihovog ogromnog opusa!

Vidimo se!  

Ostavi
komentar