Naša preporuka

04.07.2013.

Get EXITed, 8. i 9. jula u Novom Sadu Trg Slobode, Novi Sad
foto: EXIT PR Photo
Get EXITed, 8. i 9. jula u Novom Sadu

Žestoko zagrevanje za EXIT 2013

Drugi po redu regionalni Sajam omladinskog turizma, Youth Fair, biće održan na glavnom novosadskom trgu i u Katoličkoj porti neposredno pred EXIT festival, u ponedeljak 8. i u utorak, 9. jula. Organizatori su pripremili odličan muzički program pod nazivom Get EXITed, koji je besplatan za sve posetioce i koji predstavlja zvanično zagrevanje za EXIT.

Ove godine, Youth Fair je otišao korak dalje, a dokaz tome je prisustvo većeg broja izlagača u odnosu na prošlu godinu, kao i nova Reggae & Latino zona, koja će biti smeštena u Katoličkoj porti i na najbolji način, uz sjajnu muziku dočarati duh i intimnu atmosferu svima dobro poznate porte.

Na glavnoj bini Get EXITed, uživaćemo u  jazz, rock i ska fusion zvuku. Program će obeležiti nastupi Partibrejkersa, Neno Belana, Lovehuntersa i mnogih drugih.

Pored velikog broja turista koji u ovom periodu već pristižu u Novi Sad, Novosađani, kao i publika iz svih krajeva Srbije i regiona imaće priliku da uživa u Get EXITed programu i nastupima čuvenih domaćih sastava kao što su Lovehunters, Partibrejkers, Zbogom Brus Li, Neno Belan, kao i u nastupima bendova u usponu - Krembou (Nišville), Mamurlook, Neozbiljni pesimisti, Branimir i neprijatelji, Lost Propelleros, Vladimir Stanković Kvintet i drugih na glavnoj bini, a u Reggae & Latino zoni ćemo uživati u zvucima regea i latino muzike uz šarolik repertoar izvođača kao što su Wenti Wadada/UK, Herbal Queen, Ana Perišić i Suppa Natty, Irie revolution sound, Mak Floss/UK, Lion Black, Sanj’caa, Ras Milenko, Plesno udruženje GroovE i Energia Latina i drugi, koji će u najboljem svetlu promovisati Exit-ove Latino i Reggae bine i zagrejati publiku za ono što nas čeka na EXIT festivalu.

Muzički program u ponedeljak, 8. jula, na Get EXITed-u otvoriće energija raznih ritmova sastava Škola sambe SambaNSa.

Ostavi
komentar

Povezano