Naša preporuka

27.10.2016.

Gde za vikend veštica Go2 Halloween
Gde za vikend veštica

Izdvojili smo nešto iz klupske ponude

Tehnički, leto se završava 22. septembra. To odavno ne znači da će nakon toga moći da se diše u zatvorenom klubu, a sigurno niko ne može da garantuje Miholjsko sleto i dovoljno visoke temperature za žurke na otvorenom i početkom desetog meseca. Klupski, ovaj period je najteži i srećom možemo da kažemo da je iza nas. Pred nama su neki novi lokali, ali i sveže-okrečeni zidovi poznatih mesta, te vam izdvajamo ponudu za ovaj vikend. Uz to, imamo i Noć veštica kao povod promoterima da naprave event i pozovu sve svoje poznanike sa Facebooka. Malo smo im olakšali poslove, pa smo vam linkovali sve što pominjemo.
Ponuda se odnosi uglavnom na Beogradske klubove, ali smo otvoreni za dojave o dobrih žurkama bilo kog mesta u Srbiji!
 
U Zaokretu je Ivan Ojkić, inače domaćin. Šeta se od brit rocka do inditronike i pušta suza na The Streets. U subotu Feloneezy brani boje Mystic Stylez kolektiva.
 
U Cetinjskoj smo, nažalost, samo do ponoći. Ukoliko vam se ne dopada ponuda Zaokreta, pokušajte na spratu gore gde je u petak planirano Shljokanje, a za subotu zakazano novo veče Đoleta Alempića koji se uželeo Synthetic disco muzike. To planira Rokanje.
 
DOT se uozbiljio ove sezone i čak se nazire profilisanje programa. Ovog vikenda Lea Dobričić, pa Bokee, Marko Vuković i Joma
 
 
Što se Novog Sada tiče, favorizujemo klub na Petrovaradinskoj tvrđavi koji neguje odličan tehno. Klub Tunel ovog vikenda puno domaćih DJ-eva naređao, izvolite pogledati im program na FB strani. 
 
Plastic (ili ono što je od njega ostalo) sada je izgleda prostor za pojedine događaje, bez redovnog programa. Prošle nedelje je gostovala dnb legenda Big Bud, a ove subote se sprema Xperiment (Stole, Buca, Max i Vlada) ekipa da otrese ćošak Takovske i Dalmatinske. Oni koji vole psytrance sigurno već planiraju da nedelju prespavaju. 
 
 
Od kad smo pisali o njoj, Tijana T je prošetala još nekoliko hiljada kilometara. Vraća se na Brod na još jedan All nighter ovog petka. 
 
Najveća žurka vikenda pred nama je u Drugstore-u. Go2 ekipa organizuje tradicionalni Halloween party. Lajnapom preovlađuju domaći DJ-evi, ali je tu i bend Hired Guns. Interesantno je da su se našli na programu, pošto su ovi muzičari obično na stadionima iza pop zvezda kao što su Jessie J, Mikom, The Saturdays, Sophie Ellis-Baxtor ili mlađa Jasmine Thompson, a sada će svirati dole u Drugstore-u.... i to od četiri do pet ujutru?!
 
Kome ne bude dovoljno, kao i uvek, after je u KPTM-u
Ostavi
komentar

Povezano