Naša preporuka

18.05.2015.

Fuck yeah, Len Faki u Barutani 19. juna Len Faki
foto: PR Photo
Fuck yeah, Len Faki u Barutani 19. juna

Techno legenda prvi put u Beogradu

Ima dana kada zaređaš par sati gledanja Boiler Room snimaka na YouTube-u i poželiš da i sam dovedeš određene DJ-eve pošto ti se čini da se i pored izuzetne ponude u gradu neka imena preskaču bez opravdanja. Onda otvoriš mejl posle mesec dana i shvatiš da te je neko čuo.

Barutana nam ispunjava veliku želju 19. juna kada u Beograd prvi put dovode legendarnog rezidenta Berghaina, Lena Fakija.

Len Faki je pionir nemačkog tehna koji je svojim dugogodišnjim radom stekao status tehno gurua i jedne od najuticajnijih figura na svetskoj tehno sceni. U Beograd dolazi povodom rođendana domaćeg DJ-ja, Speedya. Nastupao je na svim velikim festivalima poput Awakenings, Tomorrowland, Timewarp, vlasnik je etikete Figure i izdaje za prestižni Ostgut Ton. Za njegove trake uvek ima mesta u setovima legendarnih imena kao što su: Carl Cox, Richie Hawtin, Ben Clock, Speedy J, Chris Liebing, Adem Beyer, Marcel Dettman...
Domaća podrška su slavljenik, DJ Speedy, i Kristina Lalić.

Early bird karte po ceni od 690 rsd već možete da kupite u svim “Win Win” radnjama i preko “DD Tickets” (Strahinjića Bana 22 ili online). Regularna cena karte će biti 990 rsd, a cena karte će do dana žurke postepeno skakati do 1.500 rsd.

Sa nestrpljenjem očekujemo ludnicu u Barutani!

Ostavi
komentar

Povezano