Naša preporuka

25.12.2013.

Frano Lasić otvara klub u Beogradu Frano Lasić
foto: Fajront PR Photo
Frano Lasić otvara klub u Beogradu

"Četvrtak će biti posvećen srednjoj generaciji Beograđana"

U petak 27. decembra, očekuje nas svečano novogodišnje otvaranje kluba na vodi Fajront.
 
Koncept ovog mesta kombinuje launge bar, italijanski restoran i klub a jedan od suvlasnika je i poznati hrvatski pevač i glumac Frano Lasić.
 
Četvrtak će u Fajrontu biti rezervisan za srednju generaciju Beograđana sa živim svirkama i muzikom iz perioda “dece cveća“: „Beogradu jednostavno fali mesto za ljude u “najboljim godinama“, gde će se slušati muzika iz veselog vremena šezdesetih i sedamdesetih, odnosno najvažnijeg perioda stvaranja rok muzike. Tu će biti mesta za dobar stari zvuk koji su prezentovali The Beatles, Rolling Stones, Led Zeppelin, Beach Boys, Bob Dilan, Elvis i drugi... Dakle, momci i devojke, svi vi koji ste osetili, uživali i odrastali uz “Flower-Power” godine, evo prilike za druženje, ples i evociranje uspomena iz tog nezaboravnog vremena“, kaže stari šmeker Frano. 
 
Petkom i subotom će nastupati najimeninetniji domaći DJ-evi, uz povremena gostovanja imena sa inostrane scene. Za Novu Godinu nastupaju bend Bobana Rosića i DJ Reskobar. Ulaz je 20 evra, a taj novac su uključeni švedski sto i piće dobrodošlice.
 
Ostavi
komentar