Naša preporuka

30.04.2013.

Eyesburn na otvaranju bašte KST-a KST Bašta
foto: Predrag Todorović
Eyesburn na otvaranju bašte KST-a

Sjajan trostruki koncert, petak 31. maj

Kao i svake godine, otvaranje čuvene bašte KST-a, obeležava se, ili bolje reći proslavlja, velikim koncertom. Tako će biti i ove godne. Otvaranje je zakazano za petak, 31. maj kada će u ovom kultnom prostoru nastupiti čak tri sjajna benda: Eyesburn, Zaa i Sixpack.

Eyesburn su jedan od najpoznatijih i najznačajnihih domaćih hard core – reggae sastava u poslednjih 20 godina a za KST su vezani višestruko. Ne samo da su u ovom klubu više puta nastupali već su svoj prvi album „Freedomized“ snimili uživo upravo u Klubu Studenata Tehnike. Do danas su izdali čak sedam albuma, sarađivali su sa velikim i značajnim imenima a ove godine će nastupiti na EXIT-u i to u okviru (novog) festivala Warriors Dance koji predvodi čuveni The Prodigy.

Six Pack je iz Smederevske Palanke i funkcioniše, kao i Eyesburn, od 1994. godine. Izbacili su šest albuma do danas i odsvirali ogroman broj koncerata u Srbiji i u inostranstvu. Poznati su po inteligentnim tekstovima i sjajnim živim nastupima.

ZAA je mlad bend koji dolazi iz Kruševca. Za pet godina, koliko sviraju, postavili su svoj zvuk koji je karakteristična mešavina ska baze i dodataka koji variraju od jazz-a do punk-a. Do sada su ostvarili preko 120 nastupa i dokazali da apsolutno zaslužuju mesto na bini pored velikana kao što su Eyesburn i starije kolege Six Pack.

Ulaznice za ovaj koncert se mogu nabaviti svakog radnog dana od 9h do 17h i od srede do subote od 23h do 2:30 u KST-u. Požurite, pretprodajni period, u kom će karta koštati samo 500 dinara je već počeo!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano