Naša preporuka

23.07.2013.

Dve sjajne večeri na letnjoj sceni BitefArtCafea Stena & Kotur
foto: PR Photo
Dve sjajne večeri na letnjoj sceni BitefArtCafea

Poklanjamo vam karte!

Kad vidite ovo divno sunce salsa vam nekako sama od sebe zasvira u ušima a guza sama počne da mrda. Istog su mišljenja i ljudi iz BitefArtCafea u kom se svake srede, pa tako i sutra (sreda 24. jul), njihova letnja bina pretvara u plesnu salu u kojoj možete đuskati salsu do mile volje a ako niste baš vični – možete ponešto i naučiti! Bitno je da imate salsu u sebi! Sve počinje oko 22h a uz predivne zvuke ne samo salse već i sona, dancehalla i regaetona, uživaćete sve do 3am. Ekipa Timbao škole i DJ Muki potrudiće se iz sve snage da otkrijete salsera u sebi!

četvrtak 25. jula, na programu je nešto totalno drugačije! Radi se o specifičnoj scenskoj postavci pod nazivom "Stena i kotur" koja u sebi kombinuje elemente pozorišne predstave, stand up-a i koncerta. U predstavi učestvuje dvoje glumaca: Daniel Sič i Jelena Gavrilović, i trojica muzičara koji izvode živu muziku: Dušan Bezuha na gitari, Branko Isaković basista i Dejan Nikolić bubnjar. Naslov "Stena i kotur“ je direktni, sirovi i surovi prevod engleskog termina "rock and roll".

Glavni lik (Đavo, igra ga Danijel Sič) nam priča istoriju rokenrola želeći da nas ubedi da odustanemo od života bez kreativnosti. U tome mu pomažu Mala (Jelena Gavrilović) i Bend „Stena i kotur“. Kroz predstavu saznajemo mnoštvo zanimljivih detalja iz istorije rokenrola i iz biografija muzičkih velikana i slušamo u originalnom izvođenju neke od najznačajnijih rokenrol pesama.

Predstava traje oko 100 minuta i ima jednu pauzu.

Posebno je zanimljivo što „Stena i kotur“ ponekad ima i goste, pa publika ne zna koje će izvođenje predstave gledati - predstava se menja, a sa njom i učesnici.

Zahvaljujući divnim ljudima iz BitefArtCafea poklonili smo vam besplatne ulaznice za obe večeri i to: 3 x 2 za Salsa Quarter i 3 x 2 za „Stena i kotur“. Ulaznice su podeljene munjevitom brzinom!

Dobitnici za Slasa veče (sreda) su:

1. Nevena I.

2. Jelena P.

3. Marija M.

Dobitnici za Steba i Kotur su:

1. Nevena I.

2. Anđa S.

3. Zorana M.

Dobitnicima smo poslali mailove sa informacijama oko preuzimanja karata. Prezimena dobitnika su poznata redakciji i ne objavljujemo ih kako bismo sprečili zloupotrebe. Hvala na razumevanju!

Želimo vam divan provod!

Vidimo se!

Ostavi
komentar