Naša preporuka

29.01.2019.

Dua Lipa u zaletu
foto: Youtube screenshot
Dua Lipa u zaletu

This is not a swan song

Njen debi album oduševio je ceo svet, onda je sa nekoliko singlova utvrdila svoju poziciju na pop sceni. Ako je suditi po novom singlu, očekuje nas fantastična nova era devojke koja nema nameru da se zaustavi. Sasvim je izvesno da, kao što kaže u novoj pesmi, još nismo čuli poslednje od nje, tj "labudovu pesmu". 
 
Novi singl Swan Song skinut je sa predstojećeg soundtracka za uzbudljivi film koji producira James Cameron, Alita: Battle Angel. Ovo je prvi singl solo singl mlade pevačice u poslednjih godinu dana. Za to vreme, imala je uspešne saranje sa izvođačima kao što su Calvin Harris, Mark Ronson i Diplo kao Silk City i BLACKPINK
 
Pesma je pravi moderni pop dragulj. Koristi se svim trikovima, a ostaje sveža i poziva na zloupotrebu repeat dugmeta. 
 
Spot za Swan Song koristi estetiku filma. Lipa je u postapokaliptičnom svetu i bori se protiv robota, dok ne ugleda heroinu filma u ogledalu i oponaša njene borilačke pokrete. 
 
Dua vredno radi na novom albumu sa Tove Lo, a sprema se i za dodelu BRIT nagrada na kojima je nominovana čak četiri puta. Podsetićemo da je prošle godine kući odnela dve prestižne nagrade. Na ovogodišnjoj ceremoniji će i nastupiti pored Calvina u njegovom medliju pored dvojice kolega. To su Sam Smith i Rag'n'Bone Man.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano