Naša preporuka

15.10.2014.

Drug§tore: London New School VS. Old School by Happy People 17. oktobra New School VS. Old School
foto: PR photo
Drug§tore: London New School VS. Old School by Happy People 17. oktobra

Ne propustite sudar titana!

U klubu Drug§tore u petak, 17. oktobra, moći ćete da prisustvujete nesvakidašnjem spektaklu – beat snage će odmeriti Wiggle, predstavnici nove škole i digitalnog zvuka i Happy People, predstavnici stare škole, kojoj je zaštitni znak vinil!

Wiggle ekipu čine Eddie Richards i Archie Hamilton. Richardsa nema potrebe posebno predstavljati, jer je ovaj čovek izvor underground tech house-a! Eddie, bilo da izdaje za svoju Wiggle etiketu, bilo da izdaje za druge, konstantno pomera granice, ne dozvoljavajući da ga pregazi vreme! Hamilton je osnivač Moscow Records-a, a njegovo umeće i neverovatnu atmosferu koju pravi, imali smo prilike da doživimo prošle godine, na jednoj od najboljih beogradskih žurki koje su se desile 2013. godine.

Happy People ekipa će na predstojećem „okršaju“ nastupiti u formaciji Petar Cvetković b2b Marko Vuković b2b Lale. Ovaj pakleni trio je zaštitni znak beogradskog underground-a već dvadeset godina, a ovi vinil virtuozi prirediće u petak žestoku borbu Londoncima, na čak tri gramofona!  

Ako niste upućeni, adresa Drug§tore-a je Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova, a ulaznica za ovaj spektakl iznosi 500 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano