Naša preporuka

29.11.2017.

Drugstore saradnja sa berlinskim Trezorom za početak decembra
foto: Youtube screenshot
Drugstore saradnja sa berlinskim Trezorom za početak decembra

Philip Berg nastavlja

Moritz von Oswald gost je treće žurke u seriji programskih razmena sa klubovima iz Evrope. On i Mareena će se predstaviti ovog petka i nositi zastavu legendarnog berlinskog kluba TresorDomaćini su Filip Xavi i Tijana T. 
 
Trezor je lejbl i klub iz Berlina osnovan 1991. godine. Prvo je otvoren kao galerija sa neizvesnom budućnošću ali je 26 godina kasnije snažniji nego ikada. Njegov jedinstven prostor, podrum sa podijumom za ples između dva sefa prekriven gustom maglom, bio je sastajalište mladih Nemaca nakon pad zida. Trezor je posvedočio mnogim važnim momentima u rejv kulturi, a preživeo je i rušenje prvog prostora 2005. godine.
 
 
Perkusionista Moric von Osvald ostavio je trag na nemačkoj elektronskoj sceni devedesetih kao jedan od najuticajnijih producenata dab tehna. Njegova saradnja sa Huanom Etkinsom je bila okidač za ono što je sada stabilna muzička veza između Detroita i Berlina. Deo je Trezorove priče od samog početka. 1993. godine je osnovao Basic Channel sa Markom Ernestusom. Nedavno je oformio Moritz von Oswald Trio u kom sarađuje sa Vladislavom Dilejem, Maksom Loderbauerom i legendom afrobit muzike Tonijem Alenom
 
Marina je drugi gost iz Trezora u kom uređuje večeri novih lica. Njena serija podkasta i žurki UNRUSH je ventil kroz koji predstavlja ostvarene i mlade umetnike ali i sopstveni ukus i načine za mešanje žanrova, od Detroita, preko Čikago esida, daba, ambijenta i nazad do tehna.
 
Tijana T je trenutno na beskrajnoj svetskoj turneji na kojoj ima priliku da pušta sa najvećim imenima i u najboljim klubovima i festivalima na svetu. Ona je naš tehno ambasador i voli da nastupa kod kuće.
 
 
Filip Xavi je posetio Trezor pre dve godine po pozivu Daše Raš koja je bila impresionirana njegovim setovima u svojim posetama Beogradu. Nakon toga je ostvario prisniju vezu sa Berlinom. Nedavno je objavio Drone Behavior EP na lejblu Decoder Recordings.
 
Karte se kupuju na ulazu u klub. Cenaj je 700pre/1000posle ponoći.
 
------------------------------------------------
 
U subotu u Drugstore dolazi Philip Berg, gost iz Frankfurta koji vodi seriju žurki u klubu Robert Johnson. 
 
Njegova selekcija nju bita, esida i sporog trensa privlači publiku koja traži novu muziku, dobar ples i nesvakidašnje setove.
 
Nakon što je nedavno bio gost na Bergovom partiju, sada će 33.10.3402 igrati na domaćem terenu. On je beogradski producent koji ima nekoliko izdanja na lejblovima kao što su: LIES Records News, ESP Institute, Second Circle i KUNSTKOPF (Label). 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano