Naša preporuka

17.09.2014.

Drug§tore: Počinje treća sezona Drugstore by Night
foto: Maiko Sakura Photography
Drug§tore: Počinje treća sezona

Svečano otvaranje 19. septembra na novoj lokaciji

Posle dve više nego uspešne sezone na donjem Kalemegdanu, Drug§toreće otvoriti svoja vrata i započeti treću sezonu u petak, 19. septembra, na novoj lokaciji – Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova! Veličine oko 1000 kvadratnih metara, novi prostor se nalazi u industrijskom delu opštine Palilula, u blizini Pančevačkog mosta i već sa prvim fotografijama prostora koje su izašle u javnost je, pre samog otvaranja, dobio nadimak „katedrala“.

Zvezda večeri otvaranja biće londonski producent Tom Russel, poznatiji kao Truss, koji svojim mračnim ritmovima diže ceo klub na noge, a pored njega možete čuti i videti nastupe Ontala, Igora S.-a, kao i Pharmacista! Pored ovih sjajnih ljudi koji će nastupiti na otvranju nove sezone, organizatori najavljuju mnogo iznenađenja i umetnika u predstojećem periodu, koji ranije nisu imali prilike da posete Beograd, među kojima izdvajaju Floriana Kupfera (27. septembar) iz Nemačke, čija je muzika misteriozna i onostrana, zatim Xenoa & Oaklendera (21. oktobar), synth duo iz Njujorka, kao i Surgeona (14. novembar) iz Britanije, čiji je techno zvuk nastao pod uticajem Davida Lyncha i Cindy Sherman.

Nova lokacija i prostor je kao stvoren za razne formate, zbog čega Drug§tore planira da u skorijoj budućnosti proširi svoj program na dnevne aktivnosti, izložbe, predavanja, radionice, debate i druge vidove kulturnih dešavanja.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano