Naša preporuka

24.09.2019.

Drugstore počinje novu sezonu na čak pet bina
Drugstore počinje novu sezonu na čak pet bina

Osma godina sada već kultnog kluba

Klub Drugstore poznat je na evropskoj, ali i svetskoj klupskoj sceni, kako zbog svoje lokacije i izgleda, tako i programa. Ova "tehno katedrala" kako je nazivaju, sprema nam svoju osmu sezonu. Velika fešta je ovog vikenda na čak pet bina! 
 
Na lajnapu nalaze se kolektivi, promoteri i didžejevi koji su oblikovali ovaj klub od otvaranja 2012. godine. Karte za otvaranje ćete moći da kupite na ulazu u klub u petak po ceni od 300 RSD pre i 500 RSD posle ponoći.
 
U velikoj sobi kluba slušamo pet tehno b2b setova. Rezident didžej Filip Xavi ukrstiće dekove sa Speedyjem, Mihajlo iz HFM ekipe će puštati sa Aleksandrom Ivkovićem. Rope i Kaen iz kolektiva KRШ nastupaju zajedno, kao i RAR i Betomeng iz Music Reactionsa. Luka Concrete i Bojan Vukmirović još jedan su od standardnih Dragstor dvojaca koji će nastupati.
 
U crnoj sobi imamo izuzetak i jedinog gosta iz inostranstva ove godine. DJ Sundae iz Francuske pridružiće se rezidentima Stevie Whisperu i 33.10.3402, kao i Liletu i Johani iz kolektiva Banda Panda.
 
U Ice Cream Booth-u u hodniku nastupaće Ali Guney, SAUD iz kolektiva SUTRA, Bagheera iz Putnika i Andria. U Chambersima uživo nastupa miljenik publike, neimarski saundklaud reper, kene beri, didžej setove rade Flip, Feloneezy, Dothemath i kolektiv Vatra.
 
Nikada do sada u isto vreme nije bila otvorena i bašta zajedno sa binama unutra što ovaj lajnap čini rekordnim do sada. U bašti će nastupati veteran Vladimir Janjić, Lule Kompleks, Doo iz Beyond House-a i Disco Not Disco ekipa.
 
 
Ostavi
komentar

Povezano