Naša preporuka

19.12.2017.

Drugstore ispunjava želju svojim vernim klaberima
Drugstore ispunjava želju svojim vernim klaberima

U petak dolazi najtraženiji Max Kobosil

Ovog vikenda, klub Drugstore dovodi Maxa Kobosila iz Berlina, na osnovu upita na društvenim mrežama. Ovo je izvođač kojeg su klaberi najviše želeli da vide u beogradskoj tehno katedrali, pa evo prilike! 
 
Osim Kobosila, u petak će se čuti i domaće zvezde elektronske muzike, Aleksandar Ivković, Mihajlo iz HEAR IT. FEEL IT. MOVE IT. i Marko Milosavljević
 
Max Kobosil je rođen 1991. godine u Berlinu. Od malih nogu je odlučio da se posveti i doprinese muzičkoj sceni grada koji je zajedno sa njim porastao u svetski centar elektronske muzike. Muziku je počeo da pušta sa 17 godina kada je prvi put čuo za čuveni Berghajn. Godinu dana kasnije ga je i posetio. Još tada je razumeo da sam klub i ljudi u njemu prave razliku. Tada je poželeo da nastupa u Berghajnu i ne bude samo posetilac. Trebalo mu je malo vremena da uspostavi kontakt sa osobljem kluba i ubrzo je izašlo njegovo prvo izdanje na etiketi Ostgut Ton. O Kobosilovom jedinstvenom zvuku i jedinstvenom DJ setu se brzo pročulo i van Berlina. Prošle godine je prvi put nastupao u Beogradu, a ove godine klub Dragstor je dobio ubedljivo najviše upita na temu ponovnog gostovanja dvadesetšestogodišnjaka iz Berlina. Komentari koji prate Kobosila na internetu jedan za drugim potvrđuju da “Kobosil nikada ne razočara”.
 
 
Za ovaj događaj neće biti pretprodaje karata. Moći ćete da ih kupite samo na ulazu u klub i to po ceni od 600 RSD pre ponoći i 800 RSD nakon ponoći.
 
Za aktuelne informacije, pratite Facebook event. 
 
Ostavi
komentar

Povezano