Naša preporuka

19.06.2019.

Druga epizoda serijala Tijane T ovog petka
foto: Youtube screenshot
Druga epizoda serijala Tijane T ovog petka

DJ Seinfeld dolazi u Drugstore na Voyage to Belgrade

Nakon veoma uspešnog lansiranja novog serijala žurki na kojem je Tijani T gost bio Daniel Avery, dolazi nam DJ za kojeg svi imaju samo reči hvale.

Vezuju ga za lo-fi house, ali on ne želi da ga stavljaju u jednu kutiju. Ovaj šveđanin, kao i Tijana, ima emisiju na Rinse FM-u i tamo možete proveriti koliko ga široko klupska muzika interesuje. Pravo ime mu je Armand Jakobsson, a radio je i kao Rimbaudian, odnosno Birds of Sweden
 
Kao DJ Seinfeld primećen je zbog trake U na kojoj sempluje punk-rockera Boba Geldofa, ali je brzo dokazao da je mnogo više od jednog hita. 
 
Tijana T je na svetskoj turneji već godinama. Usput je snimila čak četiri Boiler Room nastupa, od kojih je poslednji u Šangaju, a za Dystopian je napravila remiks za Beroshimin hit iz 1996te - Interplugreaction. Resident Advisor izdvaja njen Rainbow Disco Club set kao jedan od pet najboljih, a znamo da je kod kuće uvek dodatno motivisana, pa jedva čekamo da je vidimo u petak! 
 
Cena karata je 800 dinara trenutno, dok će na vratima biti 1000. Za sve aktuelne informacije, pratite zvanični Facebook event! 

 

Ostavi
komentar