Naša preporuka

21.08.2013.

DJ Claptone (Nemačka) u nedelju (25.8.) na Lastinom matineu DJ Claptone
foto: Lasta PR Photo
DJ Claptone (Nemačka) u nedelju (25.8.) na Lastinom matineu

Vrhunska deep house atrakcija

Posle sjajnog matine gostovanje engleske deep house atrakcije Hot Since 82 pre dve nedelje, GS Lasta nastavlja da vraća duh pravih dnevnih partija u prestonicu. DJ Claptone, jedan od najpopularnijh DJ-eva nemačke deep house scene, biće specijalni gost Laste u nedelju (25. avgusta) na novom matine partiju.

Claptone dolazi sa etikete “Exploited“ a njegove numere “Wrong”, “No eyes”, “Good to you” i “Night On Fire” prirasle su za srce svim iskrenim ljubiteljima deep house-a. Proboj ovog momka na sceni dosta je pomogao i prošlogodišnji hit “Cream“ koji je napravio haos na internetu. Poznat je i po tome što na svojim nastupima nosi masku, a njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim fankom.

Matine na Lasti počinje od 18 sati, a uz Claptone-a će nastupiti i domaće snage - DJ dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović, kao i Danijel Chehranov.

Inače, lepa uvertira za gostovanje DJ Claptone-a počinje već od četvrtka. Tada je RnB & Hip hop veče Lasta goes Hip hop (Ike, Dadah Selecta, BYP), dan kasnije (petak 23. avgust) je Dancing oh the river (Groovyman, Dooshan, Ales), dok je subotu (24. avgust) Stars in your eyes parti (Bross, Peppe & Cojke Goran Starčević). Ulaz na sve žurke, uključujući i matine, se neće naplaćivati, ali je za gostovanje DJ Claptone-a neophodno imati pozivnicu koju možete nabaviti ako dođete na jedan od prva tri partija ove nedelje.

Sve dodatne informacije i rezervacije na 069 11 00 777.

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar