Naša preporuka

20.12.2017.

Digster #SVEŽASREDA: Two Feet
Digster #SVEŽASREDA: Two Feet

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Omiljeni muzičar igrača na šipci, Two Feet, predstavlja novi singl! 
 
 
Nakon globalnog uspeha singla Go Fuck Yourself, koji je pušten preko 50 miliona puta, sa još dva EP izdanja iza sebe, Two Feet se priprema za objavu trećeg EP-a, a tim povodom i predstavlja singl I Feel Like I'm Drowning.
 
 
Two Feet navodi da se izdanja nadovezuju jedno na drugo, kao i da sa svakim sledećim pokušava da unapredi određeni segment svojih muzičkih interesovanja. Na prvom EP izdanju First Steps se posvetio produkciji, dok je već sa sledećim izdanjem Momentum pokazao kako i pisanje tekstova može podići na novi nivo. Početkom 2018. godine očekujemo objavu trećeg EP-a, koji predvodi I Feel Like I’m Drowning. 


Ovaj talentovani producent, tekstopisac, pevač i multiinstrumentalista je rođen u Brazilu, i odrastao u Njujorku. Kaže da je do nadimka Two Feet došao krajnje spontano, i da nije želeo da ima pretenciozno umetničko ime.
 
Na pitanje ko su mu muzički uzori, Two Feet odgovara: "Pokušavam da pronađem inspiraciju negde između svih, brušim zanat i želim da predstavim vlastiti zvuk bez ikakvih spoljašnjih uticaja. Želim da razvijem svoj stil.

"
 
Jedno je sigurno, Two Feet je itekako razvio svoj stil, i jedan je od retkih izvođača koji i prvim slušanjem iznenade svojim talentom. 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano