Naša preporuka

29.11.2017.

Digster #SVEŽASREDA: Stefflon Don
Digster #SVEŽASREDA: Stefflon Don

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Nakon neverovatnog nastupa na MTV Europe Music Awards, engleska umetnica jamajčanskog porekla, Stefflon Don, predstavlja singl Ding-A-Ling na kom gostuje najaktuelniji predstavnik grajm žanra, Skepta
 
 
Produkciju singla potpisuje Rymez, dok će ljubitelji televizijske serije Simpsonovi vrlo lako prepoznati sempl jer je upravo izvođenje istoimene pesme u jednoj od epizoda (koju u originalu izvodi Chuck Berry) poslužilo kao glavni izvor inspiracije.
 
Par meseci ranije, u intervjuu za XXL magazin, Stefflon je otvoreno razgovarala o planovima kada je karijera u pitanju. “Cilj je da budem realna i da predstavim ljudima dobru muziku, odnosno da im omogućim da uživaju slušajući je. Moj petogodišnji plan je da postanem najveći umetnik ikada i da srušim sve barijere koje „koče“ žene, kao i da predstavim ljudima drugu stranu ženskih umetnica!“, iskrena je Stefflon.
 
Harizmatična Stefflon Don je mlada umetnica koja ne pristaje na kompromise, a svoju veliku bazu fanova obogatila je i nizom odličnih gostovanja od kojih se definitivno izdvajaju singlovi poput Wobble remix (Lethal Bizzle)London (Jeremih, Krept & Konan) i Instruction (Jax Jones, Demi Lovato).
 
Njen partner na Ding-A-Ling singlu je umetnik koji je svojim aktuelnim albumom Konnichiwa zacementirao svoje ime na listi najvećih grajm izvođača; u pitanju je, sada već čuveni Skepta.
 
Ostavi
komentar

Povezano