Naša preporuka

27.09.2017.

Digster #SVEŽASREDA: Joe Fox
Digster #SVEŽASREDA: Joe Fox

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Te sasvim uobičajne noći, Joe Fox je radio ono što i svaki dan - prodavao svoje diskove kako bi sakupio novac u nadi da će moći da iznajmi stan ili sobu. Tek oko 4 ujutru, Joe je imao još jednu kopiju te je prišao momcima koji su opušteno šetali ulicama Londona kako bi prodao i taj poslednji disk. Pitao je da li bi želeli da kupe disk i dobio je odgovor: “Hajde nam odsviraj nešto!”. Nakon toga je usledio odlazak u studio i gostovanje na albumu At. Long. Last. ASAP.
Upravo su se tako upoznali Joe Fox i A$AP Rocky.
 
 
Ova priča bila je potrebna kako bi se čulo o talentu ovog neverovatnog momka koji nam sada predstavlja singl What’s The Word
Produkciju singla u kom Joe govori o “slatkim” porocima i stvarima koje ga ispunjavaju, ali i o politici i društvu, potpisuje Leon Michels, jedan od osnivača Truth & Soul produkcijskog tima, dok je za miks zadužen Tom Elmhirst, dugogodišnji saradnik Adele.
 
Danas se pojavila i nova verzija pesme na koju je uskočio legendarni reper Nas
 
Pesme koje će se naći na debitantskom albumu, zajedno sa intimnim i, u isto vreme, moćnim nastupima, čine ovog momka magičnim izvođačem - umetnikom jedinstvenog talenta.  
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano