Naša preporuka

06.12.2017.

Digster #SVEŽASREDA: blackbear
Digster #SVEŽASREDA: blackbear

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Američki umetnik, tekstopisac i producent blackbear predstavlja novi album cybersex!
 
blackbear već godinama sarađuje sa mnogim muzičarima, i stoji iza značajnog broja velikih hitova –  pesma za koju je odgovoran, između ostalih, jeste čuvena Boyfriend koju izvodi Justin Bieber. blackbear nastavlja svoju tradiciju muzičkih kolaboracija i sa ovim izdanjem, na kom se mogu čuti 2 Chainz, Tinashe, Ne-Yo i Rick Ross.
 
cybersex se sastoji od 14 pesama koje vrve inovativnim melodijama koje su nadasve savremene i prikladne muzičkim trendovima koji su dominirali listama u 2017. godini. Sve numere su podjednako zarazne, i album počinje eksplozivnom gucci linen na kojoj se javlja 2 Chainz, a blackbear repuje o luksuznim tendencijama koje trenutno definišu njegov život. top priority je ritmična R&B balada u kojoj Ne-Yo spominje Miss Independent, devojku koja predstavlja svojevrsni lajtmotiv u njegovoj muzici. Talentovana Tinashe numeru up in this čini apsolutno neodoljivom.
 
 
blackbear ima svega 27 godina, i već je veteran muzičke industrije. Ako je cybersex bilo kakva indikacija, jasno je da ga čeka još duža i fascinantna karijera. 
 
Album cybersex je dostupan publici u Srbiji u digitalnom obliku preko servisa Deezer i Google Play.
 
Ostavi
komentar

Povezano