Naša preporuka

04.07.2018.

Digster #SVEŽASREDA: 808INK
Digster #SVEŽASREDA: 808INK

MjuzNews i Digster svake srede predstavljaju novo izdanje!

Londonski rep dvojac, 808INK, predstavljaju studijski album When I’m About, You’ll Know!
 
Od 2013. godine, 808INK čine 808Chamber i Mumblez Black Ink. Dok 808Chamber radi na produkciji i ukrašava pesme vokalom, Mumblez, primarno, predvodi duo sirovim i eksperimentalnim tehnikama repovanja. 
 
808INK veruju da, kako su sami opisali, ne postoje pravila kada su u pitanju muzički žanrovi, te da samim tim i ne postoje ograničenja, što su u više navrata i dokazali koristeći elemente svojstvene muzičkim žanrovima kao što su rege i psihodelični rok.
 
Krajem 2016. godine, 808INK su predstavili treći album Hungry koji je odraz njihove kreativne i umetničke slobode, dok je samo izdanje upotpunjeno gostovanjima muzičara kao što su Sam Wise, Kahlia Bakosi, Ideh, JD Reid i, naravno, Daniel OG
 
Do sada su predstavili tri albuma, i dok njihova baza fanova raste iz dana u dan, upravo novo studijsko izdanje When I’m About, You’ll Know bi trebalo da ih stavi na sam vrh svetske muzičke scene.
 
Da podsetimo, 808INK smo tokom prošle godine predstavili u #svežasreda rubrici sa singlom Flexing (Side A), a koji se nalazi na ovom albumu.
 
Na When I’m About, You’ll Know nema gostujućih muzičara, 808Chamber i Mumblez Black Ink su ceo album od ukupno devet numera napravili potpuno sami.
 
When I’m About, You’ll Know spisak pesama:
 
1.         Utica Avenue (Intro)
2.         Flexing (Side A)
3.         G
4.         Come Down
5.         Top Flow
6.         Handy
7.         Inside Out (808Charmer's Interlude)
8.         Flexing (Side B)
9.         Audiyo (Outro)
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano