Naša preporuka

14.02.2018.

Digster #SVEŽASREDA: 6LACK
Digster #SVEŽASREDA: 6LACK

Mjuznews i Digster svake srede predstavljaju novog izvođača!

Skuplja se buzz oko 6LACKa već neko vreme, a sada je red i da ga pomenemo u rubrici koju radimo u saradnji sa Digsterom - #svežasreda. Ove nedelje pričamo o debi albumu FREE 6LACK
 
 
Poreklom iz Atlante, muzičar 6LACK je imao trnovit put do tačke na kojoj se danas nalazi. Na samom početku svoje izuzetne karijere je živeo iz sopstvenog ranca, i spavao u muzičkom studiju. Ubrzo nakon toga, njegova životna situacija se znatno promenila, a njegov inovativni debi album FREE 6LACK je najbolja indikacija ove činjenice. Od trenutka kada je u junu 2016. godine izbacio numeru PRBLMS koja je velikom brzinom postala hit, 6LACK se kreće uzlaznom putanjom.
 
FREE 6LACK je fascinantno izdanje, a 6LACK je jedan od retkih umetnika sa zvukom koji je u potpunosti formiran već na početku karijere. Deluxe verzija se sastoji od 14 pesama, od kojih su dve dueti na kojima se pojavljuju i T-Pain i Banks. FREE 6LACK vrvi trap i r&b hitovima, a njegov dar za kreiranje bogatih narativa je najevidentniji na kompleksnim numerama Never Know i EA6, dok Rules dokumentuje njegovu šestogodišnju putanju do slave. Na albumu se takođe nalazi i PRBLMS, a celokupno izdanje testira granice komercijalno prihvatljivog hip-hopa na hrabar i smeo način. 6LACK tek počinje, i jedva čekamo da vidimo šta ga čeka.
 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano