Naša preporuka

30.09.2014.

Detroit Swindle uskoro u Beogradu na Lovefest žurci Detroit Swindle
foto: Official FaceBook page - Profile photo
Detroit Swindle uskoro u Beogradu na Lovefest žurci

"Rakiju volimo da gledamo ali ne smemo da je pijemo"

Kada su u avgustu 2013. godine nastupili na glavnoj bini Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, holandski di-džejevi Lars Dales i Marten Smets nisu ni slutili da će dati, kako i sami kažu, najsmešniji intervju ikada.

„Mnogo ljudi nam je posle nastupa prišlo i govorilo „dobro je“, što znači da smo im se svideli. Publika je odlično reagovala na svaki mali brejk koji smo pustili i svi su neprestano igrali. Volimo Lovefest i volimo rakiju, ali samo da je gledamo, ne i da pijemo“ u šali kažu momci iz Amsterdama.

Dvojac koji je poznat po komičnim nastupima pokazao je da to ume da prenese i u razgovoru, a obećanje da će se ponovo vratiti u Srbiju ispuniće već 11. oktobra. Holanđani će nastupiti na  prvoj Illuminato Lovefest Energy žurci u magacinu Depo u Beogradu, a to će biti njihovo premijerno pojavljivanje pred prestoničkim klaberima i drugi nastup u okviru događaja koje u Srbiji organizuje festival ljubavi.

Trenutna cena karte 1.090 dinara

Prvi kontigent ulaznica po ceni od 690 dinara rasprodat je u rekordnom roku, a nova cena karte iznosi 1.090 dinara. Karte za prvo Illuminato Lovefest Energy izdanje se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji, rezervisati putem Eventim sajta ili naručiti na kućnu adresu.

Illuminato Lovefest Energy će imati specijalnu scenografiju i najaviti deveto izdanje festivala ljubavi, a posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine za sve ljubitelje hip hop muzike biće predstavljen program Lovefest Live Stagea, a zatim i program Lovefest Fire Stagea, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk.  

Karte koje smo delili su osvojili:

1) Vladimir J.

2) Miloš J.

3) Aleksandar M.

4) Pavle K.

5) Jovan P.

Dobitnici su obavešteni o načinu i mestu preuzimanja karata.

 

 

Ostavi
komentar