Naša preporuka

17.12.2013.

Derric Carter 28. decembra u Depou Derrick Carter
foto: PR Photo
Derric Carter 28. decembra u Depou

Dve decenije rada DJ asocijacije „Kozmik“ – vol.2!

U subotu, 28. decembra, čikaški producent i DJ Derric Carter nastupiće u beogradskom Depou u Savamali, povodom druge po redu žurke kojom se slavi dve decenije postojanja DJ asocijacije „Kozmik“!

Carter je počeo da pušta muziku sa samo deset godina na porodičnim zabavama, i jedna od omiljenih stvari iz detinjstva mu je svakako bio odlazak sa roditeljima u prodavnicu ploča. Tada još niko nije slutio kakvu će karijeru napraviti ovaj čovek, a danas se svrstava u sto najpoznatijih građana Čikaga! Carter je prepoznatljiv po puštanju neobjavljenih traka na svojim setovima, remiksima posebno urađenim za nastupe i ekstremno retkim izdanjima koja možemo čuti samo kod malog broja kolekcionara, kakav je i on sam!

Inače, osnivači asocijacije „Kozmik“ su Boža Podunavac, Gordan Paunović i Vlada Janjić, koji će takođe nastupiti u Depou, sa DJ Brkom, i tako nas podsetiti na prvo klupsko house veče u Beogradu, koje se održalo 1996. godine i vremenom preraslo u feštu „Divine“, koja je postojala sve do '98. u čuvenom klubu „Industria“!

Ulaznice možete nabaviti na blagajni Doma omladine, Bilet centra i drugim prodajnim mestima Eventim-a i Gigstix-a po ceni od 500 dinara (broj ulaznica je ogrničen).

 

Vidimo se!

Ostavi
komentar