Naša preporuka

19.04.2013.

Depeche Mode Tribute bend večeras (19.4.) u BitefArtCafeu The Gift, Depeche Mode Tribute Band
foto: BitefArtCafe PR Photo
Depeche Mode Tribute bend večeras (19.4.) u BitefArtCafeu

Red komedije, red svirke

Petak veče u BitefArtCafe-u već tradicionalno počinje stand up-om i slobodno možemo reći da je ovo najbolji mogući način da iskulirate nakon naporne radne nedelje i uvedete sebe i svoj nervni sistem u „vikend mode“. Tako će biti i večeras (petak, 19. april) kada će oko 21h na binu stati Marina Orsag, devojka koja dolazi iz Hrvatske i koja će dati sve od sebe i više od toga da vas do suza nasmeje i učini da zaboravite na sve muke i patnje kojima ste bili izloženi od ponedeljka do danas.

E, a nakon lekovite doze smeha, oko 23h kreće svirka benda koji se zove The Gift a koji je, ni manje ni više, nego Depeche Mode Tribute band!

Oni dolaze iz Novog Sada, sviraju sjajno a pevač Jovan Matić sjajno dočarava glas, stas i kretanje božanstvenog Dave-a Ghana. Zato i ne čudi što su njihovi koncerti uvek rasprodati i što se ove godine pripremaju za evropsku turneju!

Pogledajte kako izgledaju i zvuče njihovi nastupi pa prosudite sami. Mi mislimo da boljeg načina da se pripremimo za koncert Depeche Mode na Ušću – apsolutno ne postoji!

Vidimo se!

Ostavi
komentar