Naša preporuka

12.11.2013.

Deliverance Inc. i Verzija 2 započinju turneju Power 3x2 Verzija 2
foto: PR Photo
Deliverance Inc. i Verzija 2 započinju turneju Power 3x2

Probijanje leda u Valjevu (15.11) i Nišu (16.11.)

Turneja nazvana „Power 3x2“, organizovana sa ciljem da sastavi Deliverance Inc. i Verzija 2 promovišu svoja hvaljena diskografska izdanja (ali i da se sluša dobra muzika, prvenstveno), kreće koncertom u Valjevu, 15. novembra!

Deliverance Inc. nam dolaze iz Niša i čine ga Dejan Najdanović Najda, Vladan Božilović i Milan Stanimirović, i oni će sa Milošem Markovićem, Aleksandrom Marković i Dejanom Nikolićem, koji čine beogradski sastav Verzija 2, krstariti Srbijom u okviru „Power 3x2“ turneje, čija je ideja da, uz povremene gostujuće grupe, promoviše autorsku muziku! Momci iz Niša će svirati pesme sa svog debitantskog albuma, dok će Verzija 2 izvoditi pesme sa albuma „Probudi me“.

Koncert u Valjevu se održava u klubu Kebac, s početkom u 22 i 30h (ulaz je besplatan), dok ulaznice za niški koncert, koji se održava u klubu Juridicum, koštaju 300 dinara i mogu se nabaviti u samom klubu, Music House-u ili u Vintage Shop-u! Na niškom koncertu nastupiće i pobednici ovogodišnje Gitarijade u Zaječaru, bend Mud Factory!

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano