Naša preporuka

27.09.2013.

Dave Clarke: Večeras zatvara Baštu Sava Centra Dave Clarke
Dave Clarke: Večeras zatvara Baštu Sava Centra

Jedan od najpoznatijih svetskih tehno DJ-eva, Dave Clarke, večeras (petak, 27. septembar) nastupa na “Heineken Lucky Records” partiju koji zatvara Baštu Sava Centra.

Klark je, kako je sam rekao, na prošlogodišnjem “Heineken Lucky Records” partiju imao jedan od boljih nastupa u životu. I ovog puta neće biti ništa manje dinamično, kako i dolikuje poznatom “tehno baronu”, koji svakako spada među najutucajnije DJ-eve u poslednje dve decenije.

„Prošle godine u KPGT-u žurka na kojoj je nastupao bila je rasprodata i bilo je fenomenalno. Osećam se dužnim prema tim ljudima da i ovaj put dam svoj maksimum i napravim šou za pamćenje! Takođe, specijalno samo za ovu žurku je u SC ubačeno novo ozvučenje i to me posebno raduje. Jedva čekam da beogradske klabere opet prodrmam jakim tehno zvukom“ - poručio je Klark publici u Beogradu pred nastup.

Uz slavnog Britanca za pultom će biti i naš sve aktivniji mladi DJ Speedy, koji je imao više zapaženih nastupa po Evropi ove sezone i predstavlja jednog od najizrazitijih domaćih predstavnika tehna. Kao podrška nastupaju Luka Concret i Miroslav Pavlović B2B Aleksandar G, koji otvaraju program. Karte su u pretprodaji 1.200 dinara, dok će na ulazu koštati 1.500 dinara.

Dobitnica 2 besplatne karte za ovaj događaj je Jelena P. koja je mailom obaveštena o mestu i vremenu preuzimanja karata.

Ostavi
komentar