Naša preporuka

03.02.2014.

Dan Bubnjara 13. februara u Ateljeu 212 Dan Bubnjara u Ateljeu 212
foto: PR Photo
Dan Bubnjara 13. februara u Ateljeu 212

Ritam bubnjeva ponovo u Beogradu

Jedinstveni muzički praznik „Dan bubnjara“ održan je prošle godine u Beogradu, a Dragoljub Đuričić, jedan od najboljih bubnjara kod nas i idejni tvorac ove manifestacije, kaže da želi da 13. februar postane tradicija!

Đuričić je prošle godine okupio oko pedeset bubnjara iz zemlje i regiona, koji su nastupili na koncertu u Ateljeu 212, kojim je i započeta realizacija ove ideje o „Danu bubnjara“. Na prošlogodišnjem koncertu nastupili su neki od najvećih imena naše bubnjarske scene poput Lava Bartuša, Čede Macure, Garabeta Tavitjana, Ivana Fecea Firčia i mnogih drugih, ali je bilo i mladih talenata kao i pripadnica lepšeg pola kojih je sve više u ovoj muzičkoj umetnosti.

Iz produkcije za ovogodišnji koncert najavljuju veoma kvalitetan program, a jedno od iznenađenja biće i nastupi umetnika drugih vokacija koji će se oprobati na jednnom od najstarijih muzičkih instrumenata.

Koncert 13. februara počinje u 20 časova, a karte za predstojeći perkusionistički spektakl možete nabaviti na biletarnici Ateljea 212 po ceni od 800, 1000 i 1200 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar