Naša preporuka

14.10.2014.

Da li ste već nabavili karte za Belgrade Banging? StadiumX
foto: PR Photo
Da li ste već nabavili karte za Belgrade Banging?

Požurite, ostalo je još svega 10 dana

Belgrade Banging Birthday će se održati 25. oktobra u Mikser Houseu. Specijalno za ovu priliku, u Beograd nam stiže popularni mađarski DJ/producent duo StadiumX. Neizostavni deo muzičkog programa biće i rezident DJ-evi Belgrade Banging-a, koji čine Banging Trio: Oakich, Tom Gepard i Erick Kasell.

U periodu promotivne cene prodata je skoro polovina karata, zato ne čekajte više, požurite i obezbedite sebi mesto na ovom sjajnom događaju! Ove nedelje cena karte je simboličnih 700 dinara, a karte možete preuzeti svakog dana u Mikser Houseu od 16-20h. Karte se rezervišu na zvaničnom broju telefona ovog party brenda 065/BANGING odnosno 065/2264464.

Belgrade Banging poziva sve svoje prijatelje da se ponovo okupe i ujedine u proslavi ljubavi, prijateljstva i pozitivne energije. Nakon godinu dana, svi oni koji su ikada iskusili Banging imaju priliku da zajedno uživaju u onome što pruža jedino Belgrade Banging. A za one koji do sada nisu imali priliku da iskuse šta znači biti Banger, sada je idelana prilika da se pridruže Banging porodici.

Belgrade Banging Birthday powered by Jägermeister će biti pravi spektakl, događaj kakav do sada niste videli u Beogradu. Na ovom sjajnom događaju možete očekivati sve ono po čemu je Belgrade Banging poznat: fenomenalan provod, iznenađenja za goste, vrhunsko ozvučenje, scenografiju i light show omogućen od strane Wizard Electronic-a, plesni spektakl, đuskanje i skakanje do ranih jutarnih časova i mnoštvo popularnih pesama elektronske dance muzike (EDM). 

Ostavi
komentar

Povezano