Naša preporuka

09.11.2018.

Cheryl se vratila i ima šta da kaže
foto: Youtube screenshot
Cheryl se vratila i ima šta da kaže

Prvi singl nakon nekoliko turbulentnih godina

O bivšem mužu, ali i ostalim partnerima, detetu, uspehu i sumnji u sebe, kao i ponovnom podizanju kada ni sama nije verovala da je to moguće - o svemu ovome, Cheryl na novom singlu Love Made Me Do It!
 
Ova dama proslavila se u grupi Girls Aloud, kao i visokoprofilnim brakom sa fudbalerom Ashleyem Colom. Njeni singlovi medju najkomercijalnijim su u novijoj istoriji britanske muzike, a proslavila se i kao sudija u šou X Factor. Nakon što je prestala da bude Cheryl Cole, postala je Cheryl Fernandez-Versini. Taj propali brak pratio je iznenađujuće partnerstvo sa mlađim Liamom Paynom iz One Direction sa kojim je dobila i sina. 
 
Sada je singl i mononimna! Cheryl, sa svojih 35 godina, prihvata prethodna iskustva i pretače ih u novi singl na koji se čekalo četiri godine. 
 
Očekivala se energičnija dens pesma, ali smo dobili neke sasvim druge emocije, iako je u spotu prepoznatljiv stil koreografije. Love Made Me Do It daleko je od balade i slojevitija nego što smo očekivali, iako smo fanovi Cheryl i sigurni da je jedna od najlepših žena na svetu! 
 
 
 
Ostavi
komentar

Povezano