Naša preporuka

30.09.2013.

Calibro 35 u klubu Gun 2. oktobra Calibro 35
foto: PR Photo
Calibro 35 u klubu Gun 2. oktobra

Muzika iz italijanskih krimića sedamdesetih

Calibro 35 su neverovatna ekipa studijskih muzičara koje je 2007. godine okupio producent Tommaso Colliva (Muse, Franz Ferdinand...) sa željom da oformi instrumentalnu postavu koja će svirati muziku inspirisanu temama iz italijanskih krimi filmova iz 60-tih i 70-tih.

Ono što je dobio prevazišlo je sva očekivanja a nakon nekoliko meseci rada u studiju bend je krenuo da nastupa oduševljavajući publiku svojim zvukom u kom ćete čuti sve od funk-a preko jazz-a do rock-a. Za sada su izdali tri albuma od čega poslednji i još uvek aktuelan, 2012. godine.

Novo izdanje „Traditori di tutti“ najavili su za 21. oktobar a u Beograd, po drugi put, dolaze 2. oktobra kada će nastupiti u klubu Gun sa početkom u 21h. Karte u pretrodaji još uvek koštaju 500 dinara i možete ih kupiti u Pinball Wizard Records, a na dan koncerta, na ulazu, će koštati 800 dinara. Domaća podrška je sastav Metak za zlikovca koji će publiku zagrejati za nastup gostiju iz Italije. Dan ranije, u utorak, 1. oktobra, Calibro 35 nastupaju u Novom sadu u klubu Lazino tele.

Ostavi
komentar