Naša preporuka

04.02.2015.

„burn Residency“: otvoren konkurs za svetsko DJ takmičenje burn Residency - Lea Dobričić
foto: Bojan Vasiljević
„burn Residency“: otvoren konkurs za svetsko DJ takmičenje

DJ-evi, prijavite se do 15. marta

Konkurs za četvrto po redu najveće svetsko DJ takmičenje „burn Residency“ je otvoren, i ovom prilikom se pozivaju svi takmičari iz Srbije i pokažu svoje umeće i možda dobiju priliku da se za njih čuje i na svetskoj DJ sceni!

Konkurs je otvoren do 15. marta, a ono što je potrebno da uradite je da snimite svoj miks u trajanju od 15-20 minuta i postavite ga na zvaničnu „burn Residency“ Facebook aplikaciju (klik na link https://apps.facebook.com/burnresidency/)

Prvih 20% učesnika biće preslušani i ocenjeni od strane stručnog žirija, koga predvodi Filip Štraub a.k.a. DJ Felipe, a pet najboljih biće pozvano da učestvuju u domaćem „burn Residency Mix-Off“ finalu, nakon čega će biti izabran predstavnik Srbije za finalnu selekciju koju čini oko 20 takmičara iz celog sveta.

Ceo proces traje 6 meseci, nakon čega će na Ibici biti proglašen pobednik ovogodišnjeg takmičenja – troje finalista dobijaju rezindeturu u najboljim klubovima, dok će pobednik osvojiti i ugovor vredan 100 hiljada evra, koji će biti direktno uloženi u promociju i profesionalizaciju njegove/njene karijere na globalnoj muzičkoj sceni.

Srbija je prethodnih godina uvek imala finalistu na „burn Residency“ takmičenju, a pobednica za 2013. godinu, naša Lea Dobričić je pozvala doaće DJ-eve da se prijave i poželela im sreću rečima: „Iskustvo koje nosim sa Ibice i “burn Residency” takmičenja je zaista neprocenjivo! Iskreno preporučujem svim afirmisanim i neafirmisanim DJ kolegama i koleginicama da se prijave jer bi ovo iskustvo moglo da im promeni život zauvek, baš kao što je i meni“.

 

Ostavi
komentar

Povezano