Naša preporuka

18.11.2017.

Boston 168 live u režiji kolektiva TRIII
Boston 168 live u režiji kolektiva TRIII

U subotu, 9. decembra

Boston 168 je dvojac iz Torina. Čine ga Sergio Pace i Vincenzo Ferramosca. Beogradskoj publici će se predstaviti dvosatnim live nastupom, 9. decembra u klubu Drugstore. Njihov savremeni acid techno nastaje na legendarnim mašinama firmi kao što su Roland, Korg i Moog, a u kombinaciji sa velikim talentom, simbiozom čoveka i mašine, vode i publiku na autentično muzičko putovanje.
 
 
Boston 168 nastupaju širom Evrope i često su gosti poznatog berlinskog kluba Berghein. Ljubitelji underground tehno zvuka, kao i obožavaoci acid tehna, ovaj nastup ne bi trebalo da propuste, jer će to biti jedinstvena prilika da čuju kako zvuči old school acid muzika u kombinaciji sa savremenim poimanjima tehna i 4/4 elektronskih aranžmana. 
Live act ovog dueta bi se mogao opisati kao eksperiment na analognim uređajima koji se u potpunosti oslanja na njihovu muzičku intuiciju stvarajući hipnotičko zvučno putovanje od prošlosti, preko današnjice do budućnosti, sa svim kvalitetnim elementima undergound tehno plesne muzike.
 
 
Boston 168 dolaze u aranžmanu organizacije TRIII, koju čine Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević. Njihova želja je i da se promovišu manje afirmisani izvođači, pa će tako u malom klubu raditi Gorgia, Ana Rs i Rope.
 
Planirano vreme žurke je do 6h, ali je dogovoren zvanični after u KPTMu gde će domaćini raditi b2b, a pokušati i da dovedu italije da malo vrte. 
 
Karte su u pretprodaji na Eventim prodajnim mestima.
 
Aktuelne informacije pratite na zvaničnom Facebook eventu
 
 
Ostavi
komentar

Povezano