Naša preporuka

24.02.2015.

Boško Martinović: objavljen novi album „Time" Boško Martinović - album "Time"
foto: Official Facebook Page
Boško Martinović: objavljen novi album „Time"

Instrumentalno izdanje koje nam je bilo preko potrebno

U periodu štancanja singlova, albuma, brzih najava i još bržih nestanaka istih, stiglo nam je izdanje koje nam je bilo preko potrebno – novi album beogradskog gitariste Boška Martinovića „Time“ će vas, sa svojih 27 minuta gitarskih melodija, jednostavno rečeno, zaustaviti i vratiti muzici.

Izdanje je osmišljeno kao kraći LP, na kome se nalazi 5 kompozicija – „Expectations“, „Telling“, „Water“, „September“ i „Timeslip“, koje levitiraju oko tromeđe jazz-a, rock-a i funk-a, mada sa ovakvim izdanjima nije lako vršiti kategorizaciju, a možda i ono bitnije – nije ni potrebno.

Ljudi koji su doprineli da cela „Time“ priča ovako zvuči, dajući joj dinamičnost i još veću virtuoznost su Milan Jejina, Marko Orlović, Dalibor Wood Guerilla Vučić, Branislav Zdravković, kao i solisti Vladimir Prljić Prlja, Alek Darson i Miroslav Mirosavljev Mickeylee, kojima je Martinović posebno zahvalan.

Album „Time“ (izdat putem Nocturne media) je sniman na nekoliko lokacija – u beogradskim Kung Fu Menhir i Bajka studijima, bostonskom Strech Recording studiju i čikaškom AVP Studiju Vladimira Prljića.

Novo izdanje je dosputpno na platformi Deezer i na YouTube kanalu autora, kao i na sajtovima Amazon-a i iTunes-a.   

Ostavi
komentar

Povezano