Naša preporuka

20.11.2013.

Bogat program u KST-u ove nedelje KST
foto: Predrag Todorović
Bogat program u KST-u ove nedelje

Brit'n'Bass, Gothic&Electro, „Rock'n'Roll u podne“ i još mnogo toga

U Klubu studenata tehnike, kao i svake nedelje, čeka nas sjajan program koji garantuje dobar provod!

U sredu, 20. novembra, u planu je održavanje Brit'n'Bass žurke, ali ovoga puta ne u malom klubu KST-a Busiću, već u velikom delu, a povod je proslava petogodišnjice postojanja ovog programa! Ovo je žurka na kojoj uvek možete čuti nešto novo, a dosadašnji domaćin zadužen za dobru atmosferu, DJ Brit, posle ove žurke prepušta štafetu ništa manje poznatom DJ DB Li-u!

U četvrtak, 21. novembra je gothic & electro veče, gde će se pripadnici ove subkulture  sjajno provoditi uz DJ Dark Energy-a!

U petak, 22. novembra, u velikom delu KST-a vas tradicionalno čeka „Can't stop the rock“ veče, dok će u malom klubu paklenu atmosferu praviti DJ Toše i DJ Zube, a vi se pripremite na sudar titana – Metallica VS. Iron Maiden!

U subotu, 23. novembra, organizuje se jedinstveni događaj u gradu – SILENT DISCO žurka! Program će voditi DJ Wookie i DJ Brit, a vi se možete oprediliti za kanal sa domaćicom ili kanal na kome ćete slušati house i drum'n'bass!

Takođe vas moramo podsetiti da je počela i druga sezona ciklusa „Rock'nRoll u podne“, gde mladi i manje ili više afirmisani muzičari dobijaju priliku da nastupaju. Koncerti se održavaju svakog četvrtka, tačno u podne, a u naredna dva ćete imati prilike da čujete Janka Ćirkovića, frontmena bedna Za Dž. On će svirati akustične verzije pesama britanskog sastava Arctic Monkeys, a ulaz na ovu manifestaciju je besplatan!

Vidimo se! 

Ostavi
komentar

Povezano