Naša preporuka

05.02.2014.

Bob Marley dan sutra (6.2.) u KST-u Bob Marley
foto: YouTube screenshot
Bob Marley dan sutra (6.2.) u KST-u

Tradicionalno nastupa Marley tribute bend Dečja radost

Kao svake godine tako i sutra (četvrtak 6. februar), Klub Studenata Tehnike obeležava rođendan jednog od najvećih i najznačajnijih muzičara svih vremena Bob Marleya!

Ovaj dan u KST-u se već tradicionalno proslavlja živom svirkom, pravom muzikom, reggae ritmom jedinog Bob Marley tribute benda kod nas: Dečja Radost.

Ovaj bend osnovan ja u Kraljevu 1994. godine i čine ga Igor Arsenijević (gitara i vokal), Saša Kivić (bubnjevi), Danilo Jagodić (bas gitara). Stvaranje (i sviranje) muzike je njihov način da se izraze i pokažu da su mir, ljubav i sreća principi života. Muzika ih drži u životu i svirajući oni žele da podele svoja osećanja i pomognu ljudima da pronađu sebe na prirodan i divan način. Svirajući oni održavaju duh regea u životu, uprkos dominaciji elektronske muzike na domaćoj i svetskoj sceni danas.

Cena ulaznice u pretprodaji je 200 dinara.

Vidimo se, naravno!

Poklanjamo vam 2x2 ulaznice za ovo veče!

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite MARLEY, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Ime dobitnika će biti objavljena u četvrtak 6.2. u toku dana u ovom istom tekstu a dobitnici će mailom biti obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Srećno!

Ostavi
komentar