Naša preporuka

19.09.2013.

Blond:ish na Lastinom matineu u nedelju 22.9. Blond:ish
foto: Lasta PR Photo
Blond:ish na Lastinom matineu u nedelju 22.9.

Sexy dvojac iz Kanade

Blond:ish je sexi duo iz Kanade koji čine Anstascia D’Elene i Vivie Ann Bakos. One nastupaju na matineu gradskog splava Lasta u nedelju, 22. septembra.

Kako Kanada nije baš na svetskoj DJ mapi devojke trenutno žive i rade u Londonu. Na sceni su se kao duo pojavile 2008. godine, do sada su nastupale na festivalima i u klubovima širom sveta a njihove trake su se našle na izdanjima najcenjenijih svetskih etiketa kad je elektronska muzika u pitanju (Kompakt, Get Physical, Noir Music...).

Setovi ovih devojaka su svojevrstan miks electronic, eclectic, psychedelic i house elemenata a sve u duhu njihovog osnovnog zvuka – deep house.

Podrška su Daniel Cehranovi i DJ dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović. Ulaz na matine se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo sa pozivnicama koje će se deliti na prve tri žurke na Lasti ove nedelje, a to su Lasta goes Hip hop party na kome će u četvrtak (19.9.) nastupiti Dadah Selectah, Byp i DJ Ike, zatim Dancing oh the river u petak (20.9.) gde su za DJ pultom Groovyman, Dooshan i Ales i dan kasnije (subota, 21.9.) Stars in your eyes uz ekipu Bross, Goran Starčević i Zwein.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano