Naša preporuka

28.05.2019.

Blond:ish je u Barutani ovog petka
foto: Youtube screenshot
Blond:ish je u Barutani ovog petka

Besplatne karte preko našeg Facebook-a

Ovog petka u Beograd dolazi jedna atraktivna, angažovana, svestrana i svesna dama! Njeno ime je Vivie Ann Bakos, ali je svet zna kao Blond:ish
 
Vivie Ann Bakos i Anstascia D’Elene radile su zajedno jedanaest godina i bile deo najvećih festivala. Mešale su house i techno, ali i druge žanrove, a objavljivale za Noir i Get Physical. Razišle su se, ali ostale u dobrim odnosima. Rade ponekad zajedno, ali je Vivie Ann Bakos dobila pravo na ime koje ih je proslavilo. 
 
Čini se da je solo još traženija. Ima rezidenture po Ibici, redovno nastupa sa kolegama kao što je Black Coffee, a upravo se našla i na novom EP-u koji je objavio hiperproducent Diplo
 
 
Ova dama koja se zalaže za žurke bez plastike, nastupiće ovog petka u Barutani, klubu koji ima jednu od jačih sezona u svojoj novijoj istoriji.
 
Te noći nastupiće i energični duo Black Motion, momci koji su poznati po mešavini perkusija, južnoafričkog zvuka i house muzike. Posebno interesantni zbog toga što na sceni imaju vokaliste i klavijaturiste kao podršku didžej setu. 
 
Poslušajte  Give Dem na kojem su Blond:ish i Diplo radili sa sjajnom Kah-Lo, pa nas potražite na Facebooku ako želite besplatne karte za ovu žurku! 
 
Ostavi
komentar

Povezano