Naša preporuka

06.03.2020.

Bliži se četvrti 2000late rođendan
Bliži se četvrti 2000late rođendan

Proslaviće ga velikom žurkom u Hangaru, 28. marta

Pošto već četiri godine prave žurke na kojima se okuplja i do osam hiljada posetilaca, mogli bismo da pretpostavimo i da znate za 2000late! Ako kojim slučaj niste sigurni o čemu se radi, evo prilike da saznate nešto o fenomenu koji zahvata celu zemlju jer se dolazi organizovano iz svih delova. Svakako su tu i informacije za narednu žurku za koju što pre treba da nabavite karte! 
 
Koncept je vrlo jednostavan - muzika koja se slušala početkom dvehiljaditih! To podrazumeva MTV i Vh1 hitove, koliko i City records klasike. Evocira se zabava sa rođendana i ekskurzija! To znači da u jednom trenutku možete čuti 50 Centa, pa špicu za Digimone, Molitvu, pa Varnice! Ide Crazy In Love, Dilemma, Sandstorm, Now You're Gone... pa se to preseče hitićem Daj, daj (koga lažeš kada kažeš mi kraj, kraj)!
 
Dvehiljadite muzički ne poznaju žanrove. Reč je o dekadi koja već podrazumeva Internet, pa znamo pre za fenomene, nego muzičare. Faktor zabave je jedini kriterijum kojim se vode didžejevi. Ipak, ne zalaze u narodnjake, jer takve žurke prave potpuno drugačiju, manje inkluzivnu i ne tako vedru atmosferu. 
 
Uspeh ove masovne žurke doprineo je da se pojave neke slične. Ipak, treba imati na umu koliko dugo traju 2000late, kao i da osim dvojca koji pušta muziku i koji je celu priču nepretenciozno pokrenuo, ovaj brend ima tim ljudi koji se bavi produkcijom samog događaja. Ista mašinerija stoji iza ove žurke, kao što stoji iza najvećih gostovanja stranih didžejeva u sličnim ili istim prostorima. 
 
2000late počeo je kao mala studentska žurka na FDU, a sada slavi četvrti rođendan sa nekoliko hiljada ljudi. Biće to u subotu, 28. marta, u Hangaru Luke Beograd. Svaki Lejt unapred je rasprodat, pa vas zaista najdrugarskije opominjemo da kupite svoje ulaznice na vreme. Aktuelna cena im je 500 dinara, a ima ih svuda - na gradskim biletarnicama, u knjižarama Vulkan i Delfi, kao i onlajn na adresi Cooltix.rs
 
Pratite Facebook event za sve aktuelne informacije, kao i njihov Instagram nalog na kojem tokom celog meseca dele poklone! 
Ostavi
komentar

Povezano