Naša preporuka

24.03.2014.

BitefArtCafe: Vikend terapija BitefArtCafe, Makao
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Vikend terapija

Mnogi kažu da im ponedeljak daleko lakše pada ako odmah počnu sa planiranjem sledećeg vikenda. A gde je u gradu provod bolji i gde imate bolju vikend - terapiju nego u BitefArtCafeu?

U petak, 28. marta, od 21:30 atmosferu zagreva stand up komičar Tin Vidopec. Kako sam priznaje, nastupima je počeo da se bavi zbog jedne dame a njegov show se zasniva na duhovitim pričama o muško – ženskim odnosima i duhovitim poređenjima između planova, mašterenja i želja i nešto surovije stvarnosti.

KARTE ZA STAND UP SU OSVOJILI

1. Tea M.

2. Uroš S. i

3. Milena K.

Nakon što se dobro nasmejete i (nadamo se) zaboravite na stresnu nedelju koja je za vama, na binu će stati čuveni St. Louis bend sa samo jednim planom – da vas na nogama zadrži do sitnih sati! Ako posećujete beogradske klubove i ako volite odličnu živu svirku onda za St. Louis veoma dobro znate i ne moramo vam ih posebno najavljivati. Ukoliko ste početnik ukratko ćemo vam reći da se njihova svirka bazira na pop-rock, r&b, rege, hip-hop, funk, soul, latino i etno stilovima, te slobodno možemo reći da je i fuzija svih ovih pravaca. Jednom rečju – famozno!

Subota 29. mart je rezervisana za rezidente BitefArtCafea, Makao bend! Oni su sinonim za dobar provod i važe za najboljeh DJ-a među bendovima.

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar