Naša preporuka

07.03.2014.

BitefArtCafe: večeras (7.3.) Makao, u subotu (8.3.) Perpetuum Mobile BitefArtCafe
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: večeras (7.3.) Makao, u subotu (8.3.) Perpetuum Mobile

Sinoć je u BitefArtCafeu nastupio najbolji Depeche Mode tribute sastav u zemlji a i šire, The Gift, koji je napravio atmosferu za pamćenje. Njihov neverovatan nastup bio je, međutim, samo uvod u ono što nas očekuje večeras i sutra – a to su dve fenomenalne svirke i - NAJBOLJI PROVOD U GRADU!

Večeras (petak, 7. mart) nastupa Makao bend koji svira najbolju party muziku – house. Ova muzika bila je rezervisana za žurke na kojima nastupaju DJ-evi, a onda se pojavio Makao. Iako im je house osnova, sviraće vam ono što je u tom trenutku očigledno potrebno za dobar provod. Možete očekivati najnoviji VH1 ili MTV hit, ili neku kultnu stvar domaće radinosti.

Dan kasnije, (subota, 8. mart), naravno, pod preduslovom da preživite, nastupa sastav na čijem čelu su dve fenomenalne pevačice, Marija i Danka. Naravno, radi se o bendu Perpetuum Mobile koji svira repertroar baziran na muzici iz najpopularnije muzičke decenija – 80-tih. Naravno, ovo je samo okosnica njihovog repertoara koji je prebogat odličnim POP i POP-rock hitovima.  Jednom rečju, očekujte sve od Depeche Mode, Coldplay, U2, pa do Lady Gage i Davida Guettae.

Vidimo se!

 

Ostavi
komentar