Naša preporuka

03.04.2015.

BitefArtCafe: već popunjeni prvi redovi za vikend The Gift
foto: PR Photo
BitefArtCafe: već popunjeni prvi redovi za vikend

Sviraju The Gift i Perpetuum Mobile

Već znate da je BitefArtcafe postao sinonim za najbolje svirke u gradu – zato ne čudi da se mesta rezervišu već danima unapred, a to je slučaj i ovog vikenda, kada nas čekaju The Gift i Perpetuum Mobile, zato požurite!

The Gift ekipa nas vraća u ona glamurozna vremena britanskog pop zvuka osamdesetih i devedesetih, ali nikako samo pesmama koje izvode, već prvenstveno odvažnim, energičnim i suptilno zavodljivim nastupom. Oni su u svojoj ulozi kako svirkom, izgledom, tako i plesom i obraćanjem publici između pesama. Publika tako zaista ima osećaj da se nalazi u Londonu osamdesetih godina, a lepši deo auditorijuma prati ove harizmatične muzičare uzdasima, aplauzom i vriscima. I tako svaki put! Pa ko ne bi poželeo ovakav petak veče?

Perpetuum Mobilesa druge strane ima raznovrstan repertoar koji se proteže od pop - roka osamdesetih do najnovijih MTV, VH1 i house hitova. Da budemo iskreni, njihove prve redove svakako pune dve dame iz fronta, predivne Marija i Danka koje, osim što su vrhunski vokali, uspevaju da dopru do svake osobe u publici i učine da se osećaju kao da je pesma baš njima posvećena, a svojim energičnim nastupom baš svakoga pomere iz mesta. Ne propustite ih ove subote!

Vidimo se u Bitefu!

Ostavi
komentar

Povezano