Naša preporuka

23.01.2014.

BitefArtCafe: Svirke, stand up i humanitarne karaoke Betty Boom
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Svirke, stand up i humanitarne karaoke

U petak, 24. januara, veče će otvoriti stand-up komičar Vlatko Štampar, jedan od najboljih komičara sa ovh prostora, koji priča o onim suludim mislima koje svako od nas ima, ali koje s razlogom ignorišemo! Njegov nastup počinje u 21:30h, a dva sata kasnije na scenu izlazi Makao, kako bi posle salvi smeha nastavili sa đuskom do iznemoglosti!

U subotu, 25. januara, provereni Betty BooM, i njihov fantastični repertoar – osamdesete, MTV/Vh1 hitovi i poneki mambo! Brojne obrade velikih izvođača u drugačijim aranžmanima i hitovi koje se niko ne usuđuje da svira – to je Betty Boom!

U nedelju, 26. januara, na programu su humanitarne karaoke uz bend Euterpa, namenjene za decu iz svratišta! „Forum mladih Makedonaca“ i fanovi Tošeta Proeskog će, povodom njegovog rođendana, organizovati veliku akciju davanja krvi i prikupljanja sredstava za decu iz svratišta. Krv dobrovoljno možete dati u Autobusu na Trgu republike, 25. januara, od 10 do 16 časova! Akcija prikupljanja sredstava (Svratište, Crveni krst, deca na bolničkom lečenju) je u Hilandarskoj 4/4 od 21 do 01h.

Ove karaoke ujedno znače i kraj ove akcije, ulaz je 300 dinara, i novac skupljen od ulaznica će biti predat kao donacija!

Vidimo se!

Ostavi
komentar