Naša preporuka

12.06.2013.

BitefArtCafe Summer stage BitefArtCafe Summer Stage
foto: beogradnocu.com
BitefArtCafe Summer stage

Serija sjajnih večeri u junu

Postaje sve toplije (puste želje naše), ne samo u vazduhu nego i naSummer Stage-u BitefArtCafe-a,gde nam tokom juna pripremaju zaista raznovrstan program – od starogradskih melodija, preko emotivnih balada i flamenka Andaluzije, pa sve do verlih bitova kubanske salse!

Zvonko Bogdan, 20. jun, 22h

Kralj starogradske muzike je opet u Beogradu! Ako volite intimnu atmosferu i zvuk tamburice 20. juna krenite put Kalemegdana, gde će ovaj čuveni Somborac održati koncert za pamćenje! Čućete starogradske pesme o ženama, konjima koji jure, ljubavi, ravnici... Karte se mogu kupiti od ponedeljka, 10. juna u BitefArtCafe-u, od 18h do 22h (skver Mire Trailović). Cena karte za gornji deo kluba je 900, a za donji 600 dinara.

“Siento” Alberto Lopes & Co, 21. jun, 21:30h

Ovaj flamenko spektakl ne smete propustiti! Alberto Lopes će vam pokazati svoje umeće na gitari, za šta je dobio i mnogobrojne nagrade, a gosti će moći da dožive Andaluziju kroz muziku, pevanje i ples ovih fantastičnih ljudi, koji su jedna od vodećih flamnko grupa u Španiji! Karte se kupuju na ulazu u klub, a njihova cena je 700 dinara za gornji i 500 dinara za donji deo kluba. Studenti koji ponesu indeks će moći da ostvare popust na cenu!

Massimo Savić, 27. jun, 22h

Jedan od najupečatljivijih glasova bivše Jugoslavije opet gostuje u BitefArtCafe-u! Njegovi koncertiu ovom klubu već su postali tradicija, a verna publika će moći da uživa u specifičnom senzibilitetu ovog velikog muzičarai pevača! Karte, takođe možete nabaviti u BitefArtCafe-u, a cena je 1200dinara za parter dok za VIP treba izdvojiti 1700!  

Salsa Latin Quarter, svake srede od 19. juna

Ako volite  salsa, son, dancehall i reggaeton zvukove ovo je pravo mesto za vas! Od 19. juna, svake srede, uz Timbao Cubano ekipu moći ćete da osetite, oslušnete i otplešete duh i bit latinske Amerike! Majica, farke i patike, uz malo ritma, je sve što vam treba!     

Još jednom da podsetimo, Summer Stage BitefArtCafe, teniski tereni, Kalemegdan! Vidimo se!!!

Ostavi
komentar