Naša preporuka

17.04.2015.

BitefArtCafe: St. Louis i Betty BooM ovog vikenda Betty BooM
foto: Official Facebook Page
BitefArtCafe: St. Louis i Betty BooM ovog vikenda

Idemo li da đuskamo?!

Za vikend su najavili loše vreme, što znači da moramo biti negde unutra, a kada već moramo biti unutra, onda pravac BitefArtCafe – najbolje mesto u gradu kad je đuska i svirka u pitanju!

St. Louis, koji će nastupiti ovog petka u klubu Bitefartcafe, izgradio je svoju vernu publiku i možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke. Zanimljivo je to da St. Louis umesto uobičajene  klavijature u bendu ima trubača, koji daje totalno nov i drugačiji momenat poznatim pesmama i novim hitovima. Inovativni aranžmani i izbor pesama, koji izlazi iz okvira uobičajenog kaver benda, daju poseban šmek njihovoj svirci i doprinose atmosferi. Marko, frontmen benda St. Louis, je i talentovan perkusionista i odlično se snalazi u bitboksu. Ove svoje talente koristi ne bi li digao publiku na noge i obogatio svirku. St. Louis se žanrovski oslanja na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i flertovanjem sa etno elementima, te slobodno možemo reći da spaja sve ove pravce. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti, a oni skeptični mogu pogledati delić atmosfere.

Specijalnost Betty BooM benda, uz koji se đuska u subotu, je da nađu pesmu koja je planetarni hit ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i dosadi. Na čelu Betty Boom su, možemo slobodno reći jedni od najboljih vokala u Beogradu.
Oni se fantastično dopunjuju, te je njihova interakcija na bini pravi užitak za publiku. Tanja je poznata kao vokalni perfekcionista, a Dragan kao vrhunski zabavljač i kreativac. Ono što je sigurno je da ih treba čuti i videti uživo. Još jedan nesvakidašnji začin benda Betty Boom je perkusionista, poznat kao Pićuka, neretko kostimiran, koji raznim perkusijama popunjava zvuk benda!
Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo!
Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.
Proverite kako oni to rade:

Ostavi
komentar

Povezano