Naša preporuka

08.05.2015.

BitefArtCafe: St. Louis Band i Perpetuum Mobile za vikend Perpetuum Mobile u Bitefu
foto: PR Photo
BitefArtCafe: St. Louis Band i Perpetuum Mobile za vikend

Zaboravite na sedenje!

Petak i subota su ovog vikenda (kao i svakog) rezervisani za odličan provod – nastupaju St. Louis Band i Perpetuum Mobile, uz koje celo veče nećete sesti, zato obujte nešto udobno!

U petak, 8. maja, nastupiće St. Louis bend koji cover svirci daje potpuno novu dimenziju. Njihove verzije popularnih hitova su kao stvorene za ples, a pesmama koje ste već mnogo puta čuli daju novi sjaj i pravo su osveženje za već naslušane klabere. Marko Louis, frontmen benda, je pre par nedelja izdao i prvi samostalan singl „Shine On Me“, o kome se uveliko priča.

U subotu, 9. maja, će na podijumu publiku držati kultni cover bend, Perpetuum Mobile. Iako je njihov repertoar ništa manje sastavljen za celonoćno trošenje kalorija plesom, ipak je u pitanju nešto tvrđi zvuk nego u petak. Na njihovom meniju su prevashodno pop i rok hitovi počevši od osamdesetih, međutim ne zaostaju ni kada su aktuelni hitovi u pitanju. Njihove dve dame, Marija i Danka, čiji glasovi miluju uši, samo su jedan od razloga zašto su uvek prvo popunjeni prvi redovi.

Vidimo se u Bitefu!

Ostavi
komentar

Povezano