Naša preporuka

20.11.2013.

BitefArtCafe: Sjajan program od srede do nedelje BitefArtCafe
foto: PR Photo
BitefArtCafe: Sjajan program od srede do nedelje

Za svakoga po nešto!

Da je provod u BitefArtCafe-u zagarantovan, to je svima već odavno jasno, a mi predstavljamo njihov šarenoliki programski sadržaj od srede do nedelje!

U sredu, 20. novembra, dođite na sada već tradicionalnu „La Noche de la Havana“ salsa žurku! Salsa, afro-rumba, bachata, kizomba i drugi vreli ritmovi će vas naterati da pomerate kukove, iako nikada niste zaigrali u životu!

U petak, 22. novembra, čeka vas St. Louis bend i njihove magične fuzije žanrova poput soul-a, R'n'B-a, funk-a, reggae-a, hip-hop-a, pop rock-a, latina i etno stilova!

U subotu, 23. novembra, veče će u 21 i 30h otvoriti stand-up komičar Srđan Dinčić, ili kako on šaljivo kaže – menadžer duhovitih scenskih aktivnosti govornog tipa! Srđan poručuje da o mnogim životnim stvarima nema pojma, ali to ga ne sprečava da iskaže svoje mišljenje, jer ne dozvoljava da njegova genijalnost poklekne pred tako malom „preprekicom“ kao što je potpuno neznanje! Posle dva sata zdravog smeha, za nastavak dobrog raspoloženja, ali i đuskanja pobrinuće se Makao bend!

U nedelju, 24. novembra, ljubitelji blues-a imaće priliku da uživaju u sjajnom konceru Norman Baker Band-a! Ovaj petočlani britanski blues bend postoji već tri decenije, i u svojoj dugoj karijeri sarađivali sa mnogim velikanima poput Chuck Berry-a, Robert-a Plant-a, BB King-a, Jimmy-a Page-a i mnogih drugih! Njihovi legendarni nastupi prožeti su emocijama, uzbuđenjem i humorom!

Koncert počinje u 22 časa, a cena ulazice je 500 dinara!

Poklanjamo vam 3x2 karte za svirku St. Louis benda (petak, 22. novembar) i 3x2 karte za koncert Norman Baker Benda (nedelja, 24. novembar). 

Pošaljite mail na pokloni@mjuznews.com. U mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati a mail naslovite sa ST. LOUIS odnosno NORMAN BAKER u zavisnosti od toga koje karte želite. Dobitnike proglašavamo u petak u ovom istom tekstu.

Ostavi
komentar