Naša preporuka

12.02.2015.

BitefArtCafe: razbijanje malera i ljubav u synth maniru Girls, Boys and Toys
foto: Aleksandar Zec
BitefArtCafe: razbijanje malera i ljubav u synth maniru

GBT, The Gift i Betty Boom za vikend

Bitef je mesto koje je simbol za najbolje svirke u gradu, a ovoga petka i subote rezidenti vam spremaju nešto posebno – Girls, Boys & Toys će vam pokazati da petak 13. je daleko od nesrećnog dana, dok će na Dan zaljubljenih The Gift, Depeche Mode tribute bend i Betty BooM napraviti atmosferu koja je daleko od sladunjave!

Kada je GBT u pitanju, od njih možemo očekivati samo dobar provod – bend ima energiju kojom bi učinili i apokalipsu podnošljivom, a kamoli jedan petak 13. Devojke pevaju od nežnih melodija Indile do žestokih bitova numera poput „Smack My Bitch Up“ i „Breathe“ – zato se spemite da đuskate celo veče!

U subotu, 14. februara, ako slavite Dan zaljubljenih ovo je svakako način da izbegnete roze atmosferu koju nosi taj dan, ako ne, opet ćete se sjano provesti, jer će veče otvoriti The Gift, tribute bend kraljeva syntha i electro POP-a, grupe Depeche Mode! Hitovi Davea Gahana i ekipe počeće da se vrte od 21 čas, a dva sata kasnije na scenu izlaze dobro nam znani Betty BooM, koji su pripremili poseban repertoar. Ulaz je 300 dinara.

Vidimo se!

Ostavi
komentar

Povezano