Naša preporuka

17.12.2013.

BitefArtCafe: Počinje zagrevanje za novogodišnju noć BitefArtCafe, Makao
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Počinje zagrevanje za novogodišnju noć

POKLANJAMO VAM KARTE za najbolji provod u gradu

Navika je čudo, i BitefArtCafe nas neće izneveriti ni ove nedelje, jer kao i obično, za svakog ima ponešto a dobra atmosfera je zagarantovana!

U sredu, 18.decembra, nas očekuje salsa, timba, baćata, kizomba, regeton i ostali vreli ritmovi, koji baš idu na ove hladne dane! „La noche de Havana“ je tu kao i uvek, a ulaz je 100 dinara.

U petak, 20. decembra, fantastični Makao – baza im je house zvuk, ali ćete čuti još mnogo zanimljivih obrada, i što je najbitnije, đuskaćete sve vreme!

U subotu, 21. decembra, Coldplay i The Cure u latino aranžmanima, zatim obrade Beyonce, Panjabi MC, Eminem, Justin Timberlake i drugi hitovi koje se retko ko usuđuje da svira sem njih – svi znamo, Betty BooM!

Poklanjamo vam 3x2 ulaznice za svaku od tri večeri: sreda (18.12.), petak (20.12.) i subota (21.12.). u BitefArtCafe-u:

Pošaljite e-mail na pokloni@mjuznews.com. Mail naslovite SALSA / MAKAO / BETTY BOOM u zavisnosti od toga za koje veče želite karte, a u mailu navedite svoje ime, prezime i broj telefona na koji vas možemo kontaktirati.

Ime dobitnika će biti objavljena u sredu 18.12. u toku dana u ovom istom tekstu a dobitnici će mailom biti obavešteni o vremenu i mestu preuzimanja karata.

Srećno!

Vidimo se! 

Ostavi
komentar