Naša preporuka

27.11.2013.

BitefArtCafe: Ples, smeh do suza i vrhunske svirke BitefArtCafe, Tanja Betty Boom
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Ples, smeh do suza i vrhunske svirke

U BitefArtCafe-u, kao što smo i navikli, uvek sjajan program, koji i ove nedelje započinje vrelim ritmovima salse, bachate, kizombe i drugih plesova na žurci „La noche de Havana“. Svi znamo – sreda veče, 27. novembar, ulaz je 100 dinara!

U četvrtak, 28. novembra, možete prisustvovati rođendanskom koncertu a capella benda Glas Ne Žice, koji slave svoj prvi rođendan i kojima će ovo biti treći nastup u Bitefu! Popularnost su stekli učestvovanjem u emisiji Ja imam talenat, a simpatije publike su pobrali obradom kultnog folk hita „Mali mrav“ Tomislava Čolovića! Cena ulaznice za koncert je 200 dinara.

U petak, 29. novembra, prvo će vas do suza nasmejati Peđa Bajović, stand-up komičar, oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i kredita u francima. On vas poziva da čujete njegov umorni pjev, ali ne labuđi, već nekako više gavranov! Njegov šou počinje u 21 i 30h i ulaz je 200 dinara, a dva sata kasniije bend Makao će vas „voziti“ kroz dobru atmosferu svojim sjajnim izvođenjima!

U subotu, 30. novembra, dobro nam poznati Betty BooM, koji sviraju ono što drugi ne smeju! Čućete 2Pac-a, Panjabi MC, Beyonce, Eminem-a, Placebo i mnoge druge sa MTV-a i VH1-a, ali i pesme iz ranijih decenija!

Vidimo se!

Dobitnici karata koje smo delili su:

četvrtak 28.11. (Glas Ne Žice)

1. Irena J.

2. Kaća Z.

3. Dejan K.

petak 29.11. (Stand Up & Makao)

1. Aleksandar A.

2. Ana Z.

3. Petar L.

subota 30.11. (Betty Boom)

1. Jovana R.

2. Biljana G.

3. Dušanka R.

Srećno & dobar provod vam želimo!

 

 

Ostavi
komentar