Naša preporuka

01.10.2013.

BitefArtCafe: Ovog vikenda otvaranje zimske scene BitefArtCafe Zimska scena
foto: BitefArtCafe PR Photo
BitefArtCafe: Ovog vikenda otvaranje zimske scene

Trinaesta sezona kultnog beogradskog kluba

Nakon sjajne letnje sezone i dvonedeljne pauze koja nam je svima teško pala, ovog vikenda, u petak 4. i u subotu 5. oktobra, BitefArtCafe otvara vrata svog zimskog prostora i slavi početak zimske sezone sa dragim gostima i prijateljima kluba.

Kako saznajemo, ove sezone nas očekuje program kakav do sada nismo imali prilike da vidimo i nastupi nekih od najpoznatijih imena domaće i inostrane scene! Podsećsamo vas da je beogradska publika upravo zahvaljujući ljudima iz BitefArtCafe-a ovog leta imala prilike da čuje imena kao što su: Keziah Jones, Tortured Soul, Rundek Cargo Trio, Vlatko Stefanovski, Massimo Savić, Zvonko Bogdan, Gabin, Natali Dizdar, Joey Negro i mnoge, mnoge druge!

Budući da je BitefArtCafe klub poznat po tome da je mesto sa najjačim živim svirkama u gradu, logično je da upravo sa dve takve svirke i započne ovu zimsku sezonu: svečano, ali energično uz bend Makao, koji nastupa u petak i St. Louis u subotu. Ova dva benda zaista ne treba preterano najavljivati jer je svakome ko iole prati klupsku scenu dobro poznato o kakvim se furijama radi. Očekujte lud provod do kasnih sati i obujte udobne cipele!

Treba napomenuti i to da BitefArtCafe uskoro puni dvanaest godina uspešnog rada! I ne posustaje – naprotiv!

Vidimo se u petak!

Ostavi
komentar